Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home COVID -19 Stai acasa! – Noi trimitem flori pentru tine!

Stai acasa! – Noi trimitem flori pentru tine!

Din cauza situatiei aparute a virusului COVID 19, iti recomandam sa stai acasa pe cat posibil, iar noi suntem alaturi de tine, ca de fiecarea data. Mai mult ca oricand, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu livrari rapide, realizate in cele mai sigure conditii.

O metoda frumoasa de a-ti surprinde rudele, de a le arata ca te gandesti la ele, chiar si de la distanta, este sa le trimiti un buchet de flori sau un aranjament floral. Apeleaza la serviciile noastre si simte-te aproape de cei dragi chiar si in astfel de momente grele. Impreuna vom trece cu bine peste aceasta situatie dificila. Unele florarii s-au inchis deja, dar noi suntem aici, datorita comenzilor tale si putem livra in fiecare zi pentru cei dragi.  Multumim pentru ca sustii afacerea noastra sa reziste!
Ca urmare a coronavirusului, te informam ca varietatea florilor este mai redusa decat de obicei*, dar te asiguram ca depunem toate eforturile pentru a-ti satisface dorintele. Iti recomandam cu drag sa mergi pe incredere, iar noi, prin priceperea noastra, vom realiza buchete pline de creativitate si bucurie.
Procedeul de livrare respecta cu strictete regulile de siguranta si nu pune in pericol destinatarul buchetului. Livratorul poarta corespunzator masca si manusi si livreaza buchetul la o distanta de 1 m. De asemenea, buchetul poate fi lasat la usa si anuntat clientul, pentru a se evita contactul direct.
 
*inainte de a plasa o comanda, te rugam sa verifici ce flori sunt disponibile in stoc!
 
Multumim pentru intelegere si sustinere!