Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Buchete de Mireasa Pachet Nunta flori Clasic, Events, trandafiri si mixt de flori
Poza Pachet Nunta Clasic. Poza 1289

Pachet Nunta flori Clasic, Events, trandafiri si mixt de flori

Producator:   Floraria Amazon
Cod produs: PNC000100
Pret vechi: 3.30000 lei cu TVA / Pachet complet
Pret: 2.64000lei cu TVA / Pachet complet
Discount: 20%

Pachetul de nunta contine 2 Buchete mireasa/nasa; 1 pereche lumanari scurte; 1 aranjament floral prezidiu, 10 aranjamente mese invitati la baza mesei/farfurie sticla. CADOU - 2 butoniere mire/nas, 2 buchete domnisoare de onoare. Clasic - elegant!

Lumanarile de cununie stau la baza ceremoniei religioase, au combinatii de flori si nuantele Buchetelor de mireasa-nasa, pot fi clasice intre 120/140cm sau in trend scurte la 34/40cm.

Butonierele, Coronitele si Bratarile pentru mire, nas, cavaleri, parini, domnisoare de onoare sunt si ele derivate din buchetul de mireasa sau linia nuntii.

Buchetul de mireasa este cel mai important in accesorizarea rochiei si puncteaza Nunta la nivelul dorit. Buchetul de mireasa trebuie personalizat in functie de rochia de mireasa si florile preferate, de culoare si stil, de trend-linie, de statura si perioada anului.

Aranjamentele florale de nunta din local sunt cele care aduc festinul nuntii si aduc un plus valoare pe mesele invitatilor de onoare si a prezidiului. Ele sunt alese in functie de stilul si tema nuntii, de arhitectura localului.

Floraria Amazon livreaza in locatia dorita

Livrare flori in maxim 2-4h de la comanda in Bucuresti, maxim 4h in celelalte judete din tara si 24h in toata lumea

Floraria Amazon va asigura livrarea de flori in maxim 2 ore de la comanda in Bucuresti si maxim 4 de ore in toate judete din tara si 24h in toata lumea.  Echipa florariei Amazon crede ca fiecare client e unic si merita sa se bucure de cea mai frumoasa experienta atunci cand comanda buchetele de flori de pe site-ul nostru. Tocmai de aceea, ne asiguram de fiecare data, ca aceste buchete vor fi proaspete, livrate in cele mai bune conditii si intalnind asteptarile dumneavoastra in ceea ce priveste designul buchetului dorit.

 


Citeste mai mult
Cum platesc comenzile plasate pe site-ul Floraria Amazonik

Cum platesc - Floraria Amazonik


La Floraria Amazonik vrem ca fiecare comanda sa ajunga intr-un timp cat mai scurt la destinatia dorita de Dvs., iar pentru a va bucura de o experienta cat mai placuta si un proces cat mai simplu si eficient, desfasurat in conditii de deplina siguranta, va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 


Citeste mai mult
Pachet complet de nunta, Floraria Amazon exclusive online, buchete de mireasa, buchete de nasa, aranjamente de masa

Pachet intreg de nunta.


Citeste mai mult
Termenii si conditiile Florariei Amazonik

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.florariaamz.ro.

Prin utilizarea www.florariaamz.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


Citeste mai mult
Stai acasa! – Noi trimitem flori pentru tine!

Din cauza situatiei aparute a virusului COVID 19, iti recomandam sa stai acasa pe cat posibil, iar noi suntem alaturi de tine, ca de fiecarea data. Mai mult ca oricand, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu livrari rapide, realizate in cele mai sigure conditii.


Citeste mai mult
Comanda telefonic: 0723.551.661 | 021 2111765 | 0728.476.308  
Garantia calitatii, floraria online Amazon
 
Alte produse din categorie
-20%
i
24.00 lei 
19.20 lei
-20%
i
24.00 lei 
19.20 lei
-20%
i
312.00 lei 
249.60 lei
-20%
i
474.00 lei 
379.20 lei
Articole recomandate
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.florariaamz.ro. Prin utilizarea www.florariaamz.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.