Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home B2B Oferta 1-8 Martie Flori de primavara Oferta primavara 2018

Flori de primavara Oferta primavara 2018

Buchete flori de Primavara

Galerie foto Mixt de primavara

buchete flori primavara

Florile aduc lumina si culoare oricarui spatiu in care sunt plasate. Indiferent de tipul lor, de culoare, miros sau pret, florile vor aduce intotdeauna doar bucurie pe fata fiecarei doamne si domnisoare. Si pentru ca a venit sezonul cald, sezonul primaverii, ce cadou poate fi mai potrivit decat buchetele flori primavara?

Buchete flori primavara de la Floraria Amazon

In cazul in care ati ramas in pana de inspiratie, Floraria Amazon va pune la dispozitie o serie de buchete flori primavara deosebite, pe care le puteti comanda fie telefonic, fie pe e-mail. O alta optiune ar fi sa va creati un cont pe site-ul oficial al florariei, avand posibilitatea apoi sa adaugati si sa stergeti diferite variante de buchete flori primavara, pana gasiti varianta cea mai potrivita dorintelor si bugetului dvs, dar si persoanei careia doriti sa oferiti buchetul.

Programul florariei este afisat pe site. Coordonatele sediului sunt, de asemenea, expuse pe site. Floraria dispune de parcare gratuita vis-à-vis pentru clienti.

Clientii sunt rugati sa urmareasca permanent stocurile disponibile pentru buchete flori primavara deoarece floraria se aprovizioneaza permanent cu flori din Olanda si exista posibilitatea ca la momentul comenzii, desi produsele apar pe site, sa nu fie disponibil un anumit tip de floare. Acest lucru se intampla foarte rar totusi, pentru ca floraria are grija sa ofere intotdeauna servicii complete.

Buchete flori primavara – preturi pentru toate buzunarele

Indiferent ca ne referim la un buchet modest, cu flori putine, sau un buchet impunator, cu flori de diferite dimensiuni si tipuri, Floraria Amazon cuprinde buchete flori primavara pentru fiecare. Intrand pe site, puteti selecta optiunea ordonare dupa pret crescator sau descrescator, sau optiunea de a afisa buchetele de la A la Z si invers. De asemenea, tot pe site, puteti observa in partea stanga sus optiunea “oferte speciale” care se refera la diverse buchete de flori la preturi reduse.

Pentru evenimentele corporate, clientii sunt rugati sa plaseze comanda cu cel putin 15 zile inainte pentru ca este vorba de un volum mult mai mare de lucru, si, in consecinta, cu aprovizionarea de mult mai multe tipuri de flori.

Livrarea si plata buchetelor flori primavara de la Floraria Amazon?

In cazul in care comanda este plasata pentru Bucuresti, livrarea buchetelor de flori primavara se face in maxim 2 ore. Pentru celelalte judete, livrarea se realizeaza in maxim 4 de ore, iar international in 24 de ore Livrarea se face prin curierat propriu. Curierii inmaneaza personal buchetele de flori cumparatorilor. Pentru ca membrii florariei stiu cat de important este ca buchetul sa ajunga cat mai repede la destinatie, promptitudinea este una din valorile principale ale firmei. In functie de suma achizitiei facute, floraria rasplateste clientii prin transport gratuit.

Modalitatile de plata sunt numeroase: produsele se pot plati prin card de debit prin LibraPay, cash sau card la livrare, cash sau card in magazin sau prin ordin de plata bancar. Conturile bancare la care clientii pot depune banii sunt afisate pe site.  

Vestitoarele sezonului cald, buchete flori primavara reprezinta o modalitatea frumoasa de a ii arata persoanei dragi ca te gandesti la ea si o modalitate de a-ti demonstra aprecierea.

Download fisiere atasate
Flori de primavara. Fisier 6