Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Cadouri Florale Speciale, Floraria Amazon online, cu blazon Fii de Vita Nobila, , hortensii, trandafiri, lavanda, flori de bumbac, albastru regal
Poza Fii de Vita Nobila, Floraria Amazon online, hortensii, trandafiri, lavanda, flori de bumbac, albastru regal. Poza 2062

Fii de Vita Nobila, , hortensii, trandafiri, lavanda, flori de bumbac, albastru regal

Producator:   Floraria Amazon
Caracteristici:   Buchete si aranjamente de lux
Cod produs: AC0007
Pret vechi: 1.72200 lei cu TVA
Pret: 1.37760lei cu TVA
Discount: 20%
Comanda impreuna cu:
Buchet Amazon din Hortensii si Trandafiri
792.00 lei
633.60 lei
Buchet din 39 trandafiri cu blazon
510.00 lei
408.00 lei
Buchet inima din 41 trandafiri albi si rosii
588.00 lei
470.40 lei
Irisi si frezii in buchet cu blazon
336.00 lei
268.00 lei
Buchet de flori Memory si Praline in ciocolata
296.00 lei
237.00 lei

Pachetul - 3 buchete Imperiale contine: un buchet de oferit cu 9 hortensii albastre; un buchet cu 5 hortensii albastre si 20 trandafiri albi; un buchet cu lavanda si 11 flori de bumbac.

Transmite-ti sentimentele de iubire si respect cu acete buchete speciale persoanei dragi tie. Putem livra buchetele odata sau la alegerea ta, in zilele semnalate de tine. Bucuria se multiplica cand este impartasita cu drag. Aceste compozitii nasc amintiri frumoase, transmite bucurie si un multumesc sincer si va arata respectul pe care il purtati pentru persoana careia ii veti darui aceste buchete. Buchetele create de Floraria Amazon sunt minunate, buchete de oferit cu drag si care transmit sentimente sincere. Flori mereu proaspete livrate de floraria online Amazon.

 

Simbolism: rafinament si eleganta + sinceritate, puritate, respect, dragoste, iubire

Floraria Amazon livreaza in locatia dorita.

*cadou - felicitare si pliculet hrana flori

Livrare flori in maxim 2-4h de la comanda in Bucuresti, maxim 4h in celelalte judete din tara si 24h in toata lumea

Floraria Amazon va asigura livrarea de flori in maxim 2 ore de la comanda in Bucuresti si maxim 4 de ore in toate judete din tara si 24h in toata lumea.  Echipa florariei Amazon crede ca fiecare client e unic si merita sa se bucure de cea mai frumoasa experienta atunci cand comanda buchetele de flori de pe site-ul nostru. Tocmai de aceea, ne asiguram de fiecare data, ca aceste buchete vor fi proaspete, livrate in cele mai bune conditii si intalnind asteptarile dumneavoastra in ceea ce priveste designul buchetului dorit.

 


Citeste mai mult
Cum platesc comenzile plasate pe site-ul Floraria Amazonik

Cum platesc - Floraria Amazonik


La Floraria Amazonik vrem ca fiecare comanda sa ajunga intr-un timp cat mai scurt la destinatia dorita de Dvs., iar pentru a va bucura de o experienta cat mai placuta si un proces cat mai simplu si eficient, desfasurat in conditii de deplina siguranta, va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 


Citeste mai mult
Pachet complet de nunta, Floraria Amazon exclusive online, buchete de mireasa, buchete de nasa, aranjamente de masa

Pachet intreg de nunta.


Citeste mai mult
Termenii si conditiile Florariei Amazonik

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.florariaamz.ro.

Prin utilizarea www.florariaamz.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


Citeste mai mult
Stai acasa! – Noi trimitem flori pentru tine!

Din cauza situatiei aparute a virusului COVID 19, iti recomandam sa stai acasa pe cat posibil, iar noi suntem alaturi de tine, ca de fiecarea data. Mai mult ca oricand, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu livrari rapide, realizate in cele mai sigure conditii.


Citeste mai mult
Comanda telefonic: 0723.551.661 | 021 2111765 | 0728.476.308  
Garantia calitatii, floraria online Amazon
 
Alte produse din categorie