Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Cutii flori, Floraria Amazon online, cu blazon Carti cu flori, Floraria Amazon online, trandafiri, orhidee, aranjament floral
Poza Carti cu flori. Poza 2023

Carti cu flori, Floraria Amazon online, trandafiri, orhidee, aranjament floral

Producator:   Floraria Amazon
Caracteristici:   Flori de Vara, Flori de scoli, Flori de Mai, Flori in cutii, Flori de Scoli
Cod produs: AF000642
Pret vechi: 23880 lei cu TVA / Aranjament
Pret: 19100lei cu TVA / Aranjament
Discount: 20%
Flori   Trandafiri si flori mixte
Culoare   Colorat

Cutie cu flori hortensie, trandafiri, orhidee, bobite de hypericum si accesorii.

Poveștile sunt minunate, poveștile de dragoste deschid inimi, iar cartea cu flori poate da naștere unor sentimente puternice de dragoste.  De asemena mai poate însemna începutul unei povești de dragoste, o poveste plină de pasiune precum pasiunea pe care o oferă florile pe care le conține acestă minunată carte cu flori. Dacă vrei un cadou deosebit, unic, un cadou care se poate transforma intr-o amintere nu ezita să cumperi acum această carte cu flori.

 

Simbolism: dragoste, iubire, dăruire, pasiune.

Livrare flori in maxim 2-4h de la comanda in Bucuresti, maxim 4h in celelalte judete din tara si 24h in toata lumea

Floraria Amazon va asigura livrarea de flori in maxim 2 ore de la comanda in Bucuresti si maxim 4 de ore in toate judete din tara si 24h in toata lumea.  Echipa florariei Amazon crede ca fiecare client e unic si merita sa se bucure de cea mai frumoasa experienta atunci cand comanda buchetele de flori de pe site-ul nostru. Tocmai de aceea, ne asiguram de fiecare data, ca aceste buchete vor fi proaspete, livrate in cele mai bune conditii si intalnind asteptarile dumneavoastra in ceea ce priveste designul buchetului dorit.

 


Citeste mai mult
Cum platesc comenzile plasate pe site-ul Floraria Amazonik

Cum platesc - Floraria Amazonik


La Floraria Amazonik vrem ca fiecare comanda sa ajunga intr-un timp cat mai scurt la destinatia dorita de Dvs., iar pentru a va bucura de o experienta cat mai placuta si un proces cat mai simplu si eficient, desfasurat in conditii de deplina siguranta, va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 


Citeste mai mult
Pachet complet de nunta, Floraria Amazon exclusive online, buchete de mireasa, buchete de nasa, aranjamente de masa

Pachet intreg de nunta.


Citeste mai mult
Termenii si conditiile Florariei Amazonik

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.florariaamz.ro.

Prin utilizarea www.florariaamz.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


Citeste mai mult
Stai acasa! – Noi trimitem flori pentru tine!

Din cauza situatiei aparute a virusului COVID 19, iti recomandam sa stai acasa pe cat posibil, iar noi suntem alaturi de tine, ca de fiecarea data. Mai mult ca oricand, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu livrari rapide, realizate in cele mai sigure conditii.


Citeste mai mult
Comanda telefonic: 0723.551.661 | 021 2111765 | 0728.476.308  
Garantia calitatii, floraria online Amazon
 
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Cum platesc - Floraria Amazonik La Floraria Amazonik vrem ca fiecare comanda sa ajunga intr-un timp cat mai scurt la destinatia dorita de Dvs., iar pentru a va bucura de o experienta cat mai placuta si un proces cat mai simplu si eficient, desfasurat in conditii de deplina siguranta, va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:  
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.florariaamz.ro. Prin utilizarea www.florariaamz.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.
Buchet de primavara